» Pasar Malam
Pasar Malam ( in het Nederlands: Avondmarkt ) is een jaarlijkse evenement dat meestal in de lente en zomer wordt gehouden in grote hallen overal in het land, en als het mooi weer is wordt het ook buiten gehouden, je kunt er allerlei Indonesische en Molukse artikelen en etenswaren kopen bij de daarvoor speciale ingerichte kraampjes, maar ook uit andere landen worden er ook leuke spullen verkocht, ook wordt er bij speciale eettentjes Indonesische en Molukse gerechten, hapjes en drankjes verkocht en je kunt daar op je gemak eten en drinken onder het genot van muziek en dans.
Op een groot podium treden artiesten uit Indonesie en Molukse artiesten en danseressen op, maar ook Nederlandse artiesten zoals Renee Schumann e.a. hebben er ook opgetreden.
Pasar Malams worden meestal 2 of 3 dagen gehouden, een dag Pasar Malam begint meestal om 13.00 uur 's middags en duurt tot 22.00 of 23.00 uur.
Heb je misschien interesse en wil je een keer naar toe, dan moet je kijken op de website van Pasar Malam, www.pasarmalam.nl
[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam
Maak vrienden

De tijd is ...

Het Weer Vandaag ...

>> benhit.hyves.nl

Je foto's on line !

Je eigen Startpagina !

Tools voor je website ?

Allerlei Spelletjes


teller
Copyright 2002-2019